My second Google Adsense payment using Western Union Quick Cash

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. yazid says:

    baru aku tahu ko dah dapat duit adsense….

  2. Imran says:

    ahakz zid. dah 2 kali dah. nih sedang menunggu kali ke 3. tapi kali ni slow arr. pasal ekonomi gawat kut. tak byk org yg letak price tinggi2 kat ads dorang. huhu

  3. paktam says:

    salam, aku pun ada join adsense ni,tapi kat setahun join baru ada us50 dolr je dlm acc,blm boleh cash lg aduh… lambatnya rasa,klik sendiri kang lain plak jadinye…kalo ada tip yg bernas sila la kongsi sikit…sudi2 le nengok blog aku tu kalau ad kelapangan…

    • Imran says:

      Aku punya Google Adsense pun dah macam slow sekarang. dulu tu time blogging start famous. so ramai gak org yg lawat blog aku, dan secara tak langsung start klik2 advert. hehehe

      sekarang ni, cam ko gak. setahun dpt usd$50 je. nih dah 2 tahun lebih sket, tinggal $3 je lagi nak cukup $100. ahakz

Leave a Reply to yazid Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: