New layout for my blog

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. amirahsyuhada says:

    wooo congratulation imre, saya tahu mmg payah nak menukar template, sebab tu malas nak menukarnye, sekali tukar mesti ada benda hilang. Tapi lepas ni takder lagi ke nanti flash banner awak imran? saya suka banner2 tu..

  2. Imran says:

    hi amirah. thanks. tulah. nih byk benda lagi nak kena transfer masuk sini dari template2 yg dulu. pasal header flash tu, still duk fikir lagi camner nak applykan kat template ni. tunggulah weekend ni plak saya nak ber-experimentasi.

  3. GraFiQuE says:

    nie pon tgh masuk pakai Chrome nie.. isk .. putih melepak jer skrin nie… takder ler gambor oyen lepas nie?

    ok per cam nie.

  4. zaif says:

    suker lagik page yg dulu.. selalu ada flash banner yg selalu bertukar ikut festive season…

    ermm.. ape kelebihan template baru nih yek?

  5. Imran says:

    Grafique: Clean template with lots of white space – that’s what I always like 😉

    Zaif: Template ni Web 2.0 template. Kiranya time kat setting tu, dah leh drag and drop widget dah. Template yg dulu tu still template versi yang dulu2. Flash header tu semestinya akan dimasukkan balik. huhu.

  6. laily says:

    I think this one’s better.It looks clean, very tidy,well organized.Agaknya sbb I pakai Firefox.Anyway, I like it!

  7. Imran says:

    hi laily. glad that you like it too 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: