Planting grass at larger scale

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. marts says:

    Dah lama tak tanam rumput jugak. Skrg bagi bayam je kat Toto.

  2. Imran says:

    Cik Tot makan bayam ke? sebenarnya dah lama gak tak tanam rumput. gambar2 tu yg lama punya. still ada sekotak lagi seed rumput. ingat weekend ni nak berkebun lah. hehe

  3. agak2 boleh tanak bunga ros tak dalam rumah? err rumput tu kena dedah kat cahaya kat matahahari tak?

  4. Imran says:

    takut dorang makan je klu tanam bunga ros. karang keracunan. ha ah. kena letak kat matahari. saya selalu letak kat luar tingkap. time nak makan je bawak dia masuk suruh kucing2 saya meragut rumpu2 tu. pastu letak luar tingkap balik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: