Ramadhan Buffet at Mc Donalds

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

10 Responses

  1. Fizz Hazrai says:

    teringat laks fizz puasa last year… imran ada gakz makan camnie yek… McD

  2. Pisces says:

    hehehe.. is there any 3rd round..??

  3. Imran says:

    fizz: ha ah. tahun lepas pun saya ada pegi gak mcdonalds nyer buffet tu
    pisces: huhuhu. tak larat nak 3rd round. time tu rasa muak giler. kalau sumbat lagi, boleh kuar balik rasanya apa yg dah dimakan tadi. hehehe

  4. maggot says:

    time nie paling senang nak con orang untuk belanja lebih dari apa yang patut. dah la makan burger, air coke.. fries.. how much can u eat before u feel full?

    i can have 2 big macs la.. but after that jadi ular sawa.. so my comment is, mcdonald’s dah berjaya con ramai orang seperti u.

    🙂

  5. theSTRANGER says:

    walaa..

    i went there last week..

    aiyoo.. x larat nk makan sih!! hikss… lepas tuh terus jer muak nk makan mcD…

    u olss ada incident org nk bwk blk x?? i punya member siap nk seludup masuk dlm hand bag lagik.. nasib baik ler ubah fikiran.. kalu idak malu jer kena tahan kt dpn pintu mcD tuh coz ada yg duk check hand bag n bag yg kita bawak.. aiyoo..

    kedekutt kan??? alala.. ops**

  6. Imran says:

    maggot: memang. lepas tu rasa cam dah tak boleh makan mcD selama sebulan
    thestranger: oh. dia memang check ke? saya hari tu adalah seludup gak. nugget ngan banana pie letak dlm poket suar.

  7. aarin says:

    saya tak tahulah McD ader buat buffet cam nie, tapi difikirkan mmg tak berbaloi pun

  8. newbieguide says:

    is mcdonald doing buffet again in yr 2009?

  9. frz says:

    pernah ada pengalaman mkn buffet mcD, tapi semua burger dia, saya makan isi burger sahaja, roti saya buang tepi, rasa berbaloi sungguh2 jugak lah sbb saya bedal 5 fillet & 4 burger sampingan lain, fries, pie, ice-cream. Seminggu, 2 kali kunjung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *