TagMe!: Control Panel sneak preview

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

8 Responses

  1. Pisces says:

    nice blog.. just visit today, lot’s to view..

  2. Pnut says:

    imran, akak masuk sini sebab tgk iklan-iklan raya petronas, imran ada iklan celcom? yang raya cina dan raya aidil fitri…

    yang budak kecik dua org dlm bas tu??mau pegi mana?? chemor…

  3. Pisces says:

    pnut.. jumpa kita disini.. hehe.. a’ah.. iklan tu best la.. ader tak imran..?

  4. Imran says:

    pisces: hehehe. tnx for visiting
    pnut: saya pun tak jumpa lagilah kak. ingat nanti nak pegi carik kat mytube
    pisces: belum ada lagi arr pisces

  5. Pnut says:

    yea…yea..imran ni best betul…
    cari tau…

  6. Pisces says:

    hehe.. kita jerk yg kongker n3 imran nie nampaknyer..

    just read few of ur n3.. happy besday to ur blog.. waahh.. dah besar.. 2 tahun tue kira dah pandai serba serbi tue.. keep on typing, u hv nice blog.. boleh mintak ajar ker? 😀

  7. kuncup says:

    yeyehhh~!!! bestnyer….
    thanks Imran…

  8. nakaltitude says:

    well done Imran.. Tool yg memang ditunggu2 oleh tagme user… Anyway selamat hari raya maaf zahir batin dari nakaltitude crew….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: