Running away from Fire Drill

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. Malique says:

    Dulu pernah jugak sekali diorg buat kat sini (Plaza Sentral)… aiyo lecehkan? Kena turun, pastu sekali tgk cancel pulak sebab bomba ke apa tak datang… kena buat hari lain.

    Tapi yg seronoknya depa buat jamuan ringkas kat bawah tu… ada teh tarik lagi… kira nak bodek kitorang la kononnya…

  2. acik ila says:

    laaa imran keje kat IGB ke.. acik selalu lepak kat mid valley tuh..

    sempat lagik tu updatekan blog kat cc.. caya lah..

  3. Malique says:

    Ila…apa lagi boleh la tu dating ngan abg imran… hehehe…

  4. Imran says:

    hehehe. acik. tulah. tak tahu nak jln mana dlm mid valley tu. kedai2 sumer tak bukak lagi. tu yg terus pegi cc tuh.

    uish malik. ke situ plak. hehehehe

  5. acik ila says:

    uikss dating lak si malique nie :P.. takde maknanyerr :))..

  6. Malique says:

    eh mmg lawakan gambar ni… guna panaromic ke e?

  7. Imran says:

    ha ah malique. ambik sekerat2, pastu cantum pakai software Pixtra PanoStitcher

Leave a Reply to Malique Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: