Spartan: Total Warrior™

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

3 Responses

  1. moon says:

    Permainan ganas ini tidak baik untuk kesihatan minda dan perut.
    Adalah lebih baik saya menangkap arnab di dalam Wallace and Grommit sahaja 🙂

  2. Imran says:

    hehehe moon. ada org email saya. dia nak suruh saya review game yg diaorg buat. so dia hantar game tu free kat saya. baru je dapat hari ni. so mlm ni nak balik main, then tulis review saya. tapi sekali imbas, nampak cam menarik game ni

  3. Malique says:

    cool… nampaknya imran dah jadi pengulas game.

    p/s: You all yang ada WAP kat telefon bimbit jangan lupa melawat WAP PORTAL Maxis… http://wap.maxis.com.my
    klik COMMUNITY–> ZON MELAYU

    Hhehehe ada sesuatu kezutan unt bloggers tak lama lagi… tungguuuuu…

    🙂 Melangkah setapak untuk menjulang bintang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: