Tag me, Tag me not, TagMe!

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

19 Responses

  1. kuncup says:

    yeyeh~!! i did’nt know you have this self automated registration feature here. cool~!!!

  2. Imran says:

    feature tu baru buat je kuncup πŸ˜‰

  3. Ayan says:

    This is so cool!

  4. ejat says:

    imran, terima kasih bebanyak. puas aku mencari dari mana 2-3 blog yang aku tengok kat internet source tagboard diorang.

    thanks a lot!

  5. msham70 says:

    tq Imran. U made the internet community stay in touch 24 7, awesome code. πŸ™‚

  6. AceOne says:

    En Imran, Hang punya TagMe memang bagus!! Tiada tandingan dengan yang lain.Terima Kasih and Selamat Hari Raya.

  7. mr.eims says:

    oit…ako tunggu tagboard ni ade ajax…. woo~ woo~ tagbod kat blog ako dah jadi IRC…… =O

  8. Agam says:

    Pengen daftar tapi koq dah di close???
    hiks…
    buka lagi donk. Please…

  9. confessing7girl says:

    whoops i guess this tags dont work like the tags i was thinking about

  10. Imran says:

    Ayan: tnx
    ejat: you’re welcome
    msham70: tnx again πŸ˜‰
    AceOne: terima kasih daun keladi
    mr.eims: hahaha. aku terbz arr. tak sempat nak jenguk2 ajax tu
    Agam: buat masa sekarang, registrasinya masih ditutup
    confessing7girl: hhmm. just wondering, what kind of tags that you’re looking for

  11. Anonymous says:

    salam bro… buleh kasi auto scroll tak… tq

  12. @LiYaNNuaR says:

    nak register kononnya… rupa2 nya sudah close daaaaaaa… huhuhu

  13. zaifull says:

    takde chance ke nak dapat satu??
    sedey tak dapat

  14. Farhan Yusof says:

    IM.. still available x TagMe? ingat nak install kat website baru nanti

  15. Farhan Yusof says:

    Salam IM.. Tq “,) boleh lh bertagme lepas nie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *