TGIF

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. furbycutee says:

    alalalaaaa cutenyer…tp mcm takde tempat lain plak dia nak tido

  2. Imran says:

    hi furbycutee. thanks for visiting. saya ada pegi blog awak tadi. wah.. kucing2 awak tu comellah

  3. aries1981 says:

    imran,
    mcm mana u dapat gamba2 kucing tu? cute miut semuanya! suke tengok kucing tapi aries x berani nak pegang!

  4. Imran says:

    hi miss aries. anyway. senang je nak search gambar2 kucing tu

    Untuk search gambar, saya selalu pakai Google Image Search. Pegi kat URL kat bawah

    http://www.google.com/imghp?hl=en&tab=wi&q=

    Pastu taip cute cat kat dlm box tu, dan click Search Images. Nanti byk gambar2 kucing yg cute yg akan kuar 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: