Visiting The Pet Safari – again

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

4 Responses

  1. Fizz Hazrai says:

    kalau tengok pada gambar .. tanpa ikan pun.. aqua tuh dah cukup cantik..

  2. Malique says:

    Imran, panduan yg awok berikan amat berguna…

    teruskan entry pasal hobi membela ikan sebab saya juga suka membela ikan terutama anak ikan… kekekeke.. maksud saya, anak ikan guppy… awok ingat bela apa heh?

  3. YatT'S says:

    assalamualaikum..
    first time singgah sini tu pun dak penang bagi tau..
    cantik cantik gambo aquarium tuh..
    saya ngan housemate pun baru bejinak jinak ngan aquarium nih..

  4. Imran says:

    fizz: tulah. terpesona plak saya duk tgk hari tumalique: hehehe.. benda2 tu pun baca dari buku je. so rasa cam nak share kat blog. tu yang tulisyatt: w'salam. selamat dtg ke blog nih. oh.. minat bela ikan gak ke. hhmm.. saya pun dah cam ketagih dah ni

Leave a Reply to Imran Cancel reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: