www.mohdimran.com down

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. mr.eims says:

    actually for how logn already http://www.mohdimran.com was lounched?

  2. m@di says:

    website saya pun sama.. tapi saya guna http://www.axs-host.com punya server.. dah kat seminggu nih… ni bengang ni ingat nak try http://www.cgyhost.net.my lah pulak… offer pun menarik…

  3. yazid says:

    yo ran, as wat ppl always advised dun use local webhosting coz it sucks. Seems it is true lah as wat are you experincing now.

  4. moon says:

    hooo fatut la memang kadang2 tu tak bleh access..tukar cikk…tukarrr..

  5. Imran says:

    mr.eims : http://www.mohdimran.com tu baru je berumur 1 tahun 5 bulan (http://mohdimran.blogspot.com/2005/09/wwwmohdimrancom-turns-1-year-old.html)
    m@di + yazid: hhmm agaknya hosting mana ek yg laju dan uptime dia 99% cam tu
    moon: tulah moon. selalu cam tu. akan ku tukar semuanya

  6. moon says:

    imran, buat hosting sendirik aaa..beli server, boleh gakkkk kalau nak bagi kawan2 seperti cik moon ini menumpang hosting…hahahahaha (gelak bergema-gema)

  7. Imran says:

    moon. klu saya kaya cam Dr Ellie Youssef Najem, jutawan lubnan yg byk kontroversi tu, bukan setakat beli server pastu share, saya akan belikan sebijik server utk awak pakai sorang2 je (dalam hati: hhmm.. bilalah nak jadik kaya nih)

  8. moon says:

    imran, awak sudah kaya, cuma awak saja yang tidak tahu 🙂
    yer, kaya itu pelbagai bentuknya kan?

  9. Fizz Hazrai says:

    yer loh.. tukaq aje… tukaq…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: