Xbox 360 Wireless Controller for Windows

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. yazid says:

    Go for option 2, larian 100m!

  2. Masy says:

    patah balik kot 🙂

  3. amirahsyuhada says:

    instinct 1st saya mengatakan imran patah balik..huhuh. Imran tak main The Sim 2? huhuh

  4. Chikos says:

    imran main game gear of wars lol..dmc 4 ke sedap ade controller tuh lol

  5. Imran says:

    yazid + masy + amirah: hari tu sebenarnya ikut experience masa membuat pembelian. cashier tu grumpy nak mampus. muka masa mencuka, pastu buat keje sambil lewa je. at last, buat option yg macam yazid cakap tu. masa tu jalan laju. tak toleh belakang dah. sengaja carik area2 yg ramai org supaya i lost in the crowd. muahaha

    amirah: ada penah try. tapi main game Sims nih letih arr. byk benda nak kena jaga. bila lapar, kena pegi makan, bila ngantuk kena tido etc etc. i’m quite bad bila kena pay attention to a very fine details

    chikos: tgh mengdownload beberapa games neh. cik torrent kita lembab arr. game zaman2 sekarang ni klu tak 7GB in size tak sah. adei…

  6. gatchan says:

    hahaha kalu saya, sri computers tu saya lari je… ade bad experience ngan kedai tu…, hihihi…, kalu you imran, no comment…

    ok tak prince of persia? saya main Diablo ii balik… tgh tunggu Diablo iii…

  7. Imran says:

    hhhmm ema. bad experience cam ner tu? citerlah sket. anyway, saya hari tu pun lari gak. sekali sekala jadik jahat. muahaha..

    prince of persia tu best gak.. graphics dia cun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: