Oyen’s foot injury

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. amirahsyuhada says:

    kesian plak kat oyen….

  2. marts says:

    Imre, teringat masa Tot kena castrate dulu. Sehari semalam dia tak sedar apa dan mamai sepanjang masa. Macam kucing mabuk.

    Sian kat Oyen. Marts boleh imagine bila dia sedar nanti macam mana keadaan dia dengan pelali still ada dalam badan dia.

    Updates us on him ok.

  3. Chikos says:

    herm kesian…hopefully oyen besok oyen makin sembuh

  4. Imran says:

    amirah + chikos: tulah. ambik EL hari ni nak jaga dia. kaki dia tu sebab dulu asyik duk jilat, kulit dah tertanggal pastu melecet sket. jalan still jengket2 lagi

    marts: time oyen castrate dulu, memang boarding kat klinik tu suruh doktor jaga. takut nak wat balik rumah time tu. doktor cakap semlm dia kasik sket je anesthetic, just utk biarkan oyen tertido kejap.

  5. dak^penang says:

    keciannya Oyen….

  6. Fizz says:

    keciannye oyen… hopefully cepat sembuh…

    btw.. imran nak ambil kucing lagik tak.. jiran fizz ada 4 ekor anak kucing.. 2 dah di ambil so tinggal lagi 2..

  7. Imran says:

    Thanks all for the concerns. Oyen dah sihat sekarang dah. Glad to see that he’s bacl to being himself 😉

    Fizz: oh ye ke. tapi rasanya dah tak larat dah nak tambah bilangan kucing kat rumah ni. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: