Another hectic Sunday

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. Fizz Hazrai says:

    muheuehueh.. dah beli yek dvd FF.. tak tahu pula fizz dah sampai kat m’sia.. mMm weekend nieh nak pie beli lah.. =P~

    yeah.. cloud suki da.. ^-^

  2. Imran says:

    ha ah fizz. tulah. semlm tgh2 duk browse dvd tu, tetiba ternampak dvd ni. terus beli.

  3. amirahsyuhada says:

    woo..final fantasy..hikhik..saya main yg 1st pun tak lepas..asyik game over..tapi mmg bestlah game nih..wooo life cik imran ni mmg best waktu weekend…life sy..really different cam langit ngn bumi..nak rasa mehlah kerja kt beluran nih..hikhik..sy rasa org cam anda akan jadi mumia kt sini

  4. Malique says:

    mmm… nampaknya satu kesibukan yang amat dalam dilalui oleh e… me… weekenf just for sleep… i wish to sleep but i cant… busy busy n busy… y pple busy? i dunno also!

  5. Malique says:

    Laaa… kebetulan la nih. Malik pun baru je pegi makan sup kat RESTORAN SUP MELETOP tu malam Selasa lepas kat Cheras tu… Sebenarnya malam tu I gi tgk rumah sewa kat situ… mmm jauh jugak dari stesen lrt tu… my fren malas nak jalan… so, dia tak nak pindah kat sri Penara tu…

    Anyway, sup kat situ masin sangat la e. Kawe make sup perut tu naik darah kawe… Slim pun kena high blood. Macam org kelantan je niaga situ. Kalau tak pun orang siam… am i rite, bos?

  6. Imran says:

    hehe cik amirah. awak pun suka game final fantasy gak ek. takdelah. saya pun bukan selalu se’bz’ ni time weekend. time2 baru dpt gaji oklah. tgh2 bulan or hujung2 bulan, just berhibernasi kat rumah je time2 weekend. hehehe

    uiks malique. demo pun weekend2 pun bz gak ek. so dah jumpa ke rumah sewa baru? bila rumah sekarang tu nak kena dikosongkan?

    pasal sup meletop tu, mlm yg kawe makan tu, terlebih manis plak rasa dia. kalau org kelantan komplen manis, memang betul2 manislah tu. hehehe

  7. Malique says:

    E, meme bizi giler la kalau hari minggu.Tapi bizi unt diri sendiri laa..Tambah2 nak pindah ni lagi bizi. Kawe kena lari dr sini dalam bln depan.nanti kawe kena stay kat Sentul… hehe dah jumpa dah rumah sewa baru tu…

    Laa, terlebih manis pulok… mesti restoran tu tukar tukang masak nih…

Leave a Reply to Fizz Hazrai Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: