Bored at home – internet is my saviour

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. moon says:

    KB mall tu banyak kedai tak occupied lagi kan? tapi parking dia bes la, senang nak dapat dan banyak. Kalau kat KL ni mau pusing doblas kali baru dapat parking 🙂

    tak pegi wakaf che yeh ke? hehehe..ada member dulu sebut as “wakaf che yah”, pakat kena gelak dengan member2 kelantanese. Sampai sekarang jadi bahan lawak.

  2. Malique says:

    Aarrrgh nasi kerabu! I love it tooo…

    Kawe baghu gi KB Mall ni sekali. Cam midvalley je bentuk dia… Midvalley junior hehehhe

  3. aries1981 says:

    nasi kerabu! my fav’s!

  4. Imran says:

    aries & malique: tulah. tiap kali balik kelantan mesti kena makan nasi kerabu & nasi dagang

    hehehe. tulah malique. mid valley junior. ha ah moon. byk kedai yg tak occupy lagi. wakaf che yeh? pegi.. mlm tu gak singgah kat satu shopping complex ni nama dia “pasaraya ceria”. hak hak. nak tergelak time tu bila dengar. yang bestnya, pasaraya cerita tu tutup kul 12mlm. kira susahlah nak carik shooping complex yg tutup lewat2 cam tu

  5. wan_ratu says:

    KB is my hometown. even ddk lama kat kL pun still x dpt lupakn KB.plg best shopping kt KB mall. lepak kat food court dye. (^_^)v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *