CIRP : Renovation officially started

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

13 Responses

  1. ctshah says:

    cantiklah suis baru tuh.nampak class.dia ada led kan?perggh..sampai a month the renovation.kalau saya,mmg takleh tunggu lama2.but yes,u do quiet major renovation.as long as hasilnya wallah..mmg berbaloi..:-)

    • Imran says:

      suis tu xde LED. cuma dia ada OnIndicator je (macam cat florescent). Hanya suis aircond dan heater (20A) je ada lampu neon. Suis yg ada LED lagi mahal.

      harga suis tu quite murah gak. saya ada dealer contact klu awak nak. hehe. dia jual amat murah berbanding kalau beli sendiri kat luar.

      renovation tu my contractor cakap 3 minggu je, tapi letak seminggu just in case.

      kat rumah sewa sekarang ada 2 months deposit ngan landlord. so bulan Jan ngan Feb kira tak yah bayar sewalah. sempatlah nanti saya pindah slow2 by end of Feb.

  2. Adem & Cats says:

    Tak sabar nak dtg house warming hehehhee.

  3. ctshah says:

    oh,boleh tak awak bagi contact no dealer tu via my e-mail?saje nak survey2 harga.hehe.tq

  4. Beto says:

    boleh bg no contact contractor yg renovate rumah u?
    kerja dia ok x?

  5. ayerkosong says:

    can you email or mentioned contractor for your plaster ceiling + wiring.
    thanks in advance πŸ™‚

  1. July 10, 2012

    […] 1 Renovation officially started Plaster ceiling work started Plaster ceiling work progress Renovation project almost completed […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: