Congratulations!! You are now the proud owner of CASA IDAMAN

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

12 Responses

  1. meowwmania says:

    tahniah!

    bestnya dah ada rumah sendiri 🙂

  2. Ameeyn says:

    imran,don't forget to update the blog with ur new house renovations photo 🙂

  3. Ms J says:

    yeay!!! Alhamdulillah.. tumpang seronok jugak. dah ada rumah sendiri baru seronok sikit nak deco macam-macam.

    mmm.. apele kabar si Oyen, Uneng, Uteh & Ebot tuh ye?? 😉

    • Imran says:

      tulah. dah rimas ngan rumah sekarang. atap bocor. hujan je, melimpah air kat dapur. landlord pun takleh pakai. huhu

      anyway, kucen2 tu sumer sihat2 je B)

  4. farhan yusof says:

    huhu almost 1ribu kene settle maintenance fee, anyway have a nice day kat new home nnt 🙂

  5. ctshah says:

    dh dpt kunci ker?we all dah serbu management masa 14/12 ari tuh!hehe..mesti guard kat casa idaman tuh cam bosan jer tgk muka kitorg asyik kuar masuk kat situ jer..huhu..u kena check ur house takut2 kalau ada defect ker.sbb kitorg punya rumah ada several defect cth cam pump tandas bocor dan ada crack sket kat kepala paip kat master dan second bathroom.kitorg suh diorg wat balik.satu hari 1/2 baru siap baiki.we have the rights what!

    • Imran says:

      payment baru release hari ni. so next monday kut saya pegi ambik kunci. sangat2 tak sabar 😀

      nanti nak buat thorough check cam you gaklah. ada kena isi form apa2 ke time nak report to, or just verbal je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: