First step on cleaning up my debts

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

7 Responses

  1. aries1981 says:

    i wish u all the best! ms aries pun nak settle gak utang2 yg ade! skg ni ms aries dah kurang shopping2, beli yg perlu aje! i’ll try my best utk reduce my expenses! wish me luck, imran! ciao!

  2. Imran says:

    thanks ms aries. i wish u all the best too. eee. susah kan nak reduce spending dan hutang nih. saya pun jenis takleh tgk barang2 baru, rasa cam nak beli je. sekarang benda yg menarik perhatian saya, si MiTV tulah. hehehe

  3. moon says:

    lah…apa ni..
    berhutang la bes..hutang la banyak-banyak…tambahkan je la..
    ha ha ha (ketawa bergema-gema)

  4. Imran says:

    moon. awak nak tambah hutang awak lagi ke? saya nak beli washing machine nih. nanti pakai AEON installment bawah nama awak ek. hehehehe 😀

  5. amirahsyuhada says:

    mmmm…saya pon dah terjebak dlm hutang2 ni. Umur baru 25 tahun hutang dah dekat rm10,000.Hmmm…parah.Risau saya xtdo mlm.

  6. Imran says:

    amirah. tulah. eee. bila nak kaya ni. heran tgk org lain boleh beli rumah 2 3 bijik, keter besar2 berbijik2 gak

  7. PiNaT says:

    aku pun ada 3 cdt card nak buang ni (bank islam, eon bank, st. chartered).. tak mau dah pakai cdt card… tak mau tak mau tak mau!!!

    errr, aku cakap aku tak mau dah pakai cdt card ke tadi? cam tak percaya je… hehehehe.. 😛

Leave a Reply to moon Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: