Last minute flight booking

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

12 Responses

  1. moon says:

    Don’t get me wrong, Im not complaining (hahaha) but you’ll know how BAD BAD BAD and BAD their service are. The most annoying thing is the flight ALWAYS (all the time when Im flying with them in fact) delayed, not from KLIA tho, but from other domestic airports. oh oh, if only I could tell you those horrible experience with AA…i gave them my middle finger (hah see, dengar je AA dah hangin)

  2. Malique says:

    ooo gitu…. problemo jugak eh.

    imran, selamat balik kg deh… hik… πŸ™ kawe beraya kat KL jah…

  3. moon says:

    malique :
    it shud be like this
    “imran, slamat kelik kapung deh..hik πŸ™ kawe rayo KL jah..”

    πŸ˜€

  4. aries1981 says:

    “Ur ma semangat kemas ur room wpun tk sihat (Tukaq katil baru…) Kesian dia… Alih2 awak balik 2 hr jah. Raya cina x de plan nk blk ke @ nk g mkn angin mana?”
    >> this part really touch my heart!
    imran…make sure awak balik kg raya haji ni tau! in future kalau ada cuti,curi skit masa awak tu utk blk kg, visit ur family! hargailah mereka selagi ada, imran! i already learn my lesson…it’s hard for me to accept the facts..sakit imran..sakit..sangat2!

  5. Imran says:

    oh moon. AA that bad arr. hhmmm. nak kena experience sendiri nih how bad AA is

    malique: thanks πŸ˜‰

    moon: errr. terrer demo kecek kelate (moon nih from where ek?)

    aries: hhmm. tulah. isk.. kl kelantan tu jauh sgt. susah kalau nak balik kejap2

  6. aries1981 says:

    aries: hhmm. tulah. isk.. kl kelantan tu jauh sgt. susah kalau nak balik kejap2 > try lar ek? πŸ™‚

  7. moon says:

    i was born in perak, living in penang, spent most of my time in UK, KL and Kelantan..herm..that gives some hint that Im old..yeah…hahaha..

    oloh, ambo ni kecek sikit-sikit buleh lah.. πŸ™‚

  8. mayameera says:

    selamat hari raya aidiladha imran

  9. Imran says:

    aries: yeap. i will

    moon: u got blog gak ke moon? jomlah kita buat link exchange

    tnx mayamerra πŸ˜‰
    selamat hari raya haji kat awak gak

  10. Malique says:

    moon… awok nih meme panda kecek kelate dih… oghe kelate jugok koh?

  11. aries1981 says:

    dear imran,malique& moon!

    kawe nok ucap selamat hari raya haji ko demo!:)

    p/s: betul ke ape yg ms aries ckp ni imran, malique & moon?

  12. moon says:

    malique:
    ambo buke ore kelate, tapi meme lamo dok denu :-)Cumo tokleh dapak tanah jah..hahaha πŸ™‚

    imran:
    If you’re using YM, please add me orangeyz07@yahoo.co.uk, we’ll chat πŸ˜‰
    SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA imran, may your experience with AA is better than mine..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *