Lunch at "empty" Sate King

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

5 Responses

  1. Malique says:

    Mmmm… apa kata suruh tauke kedai tu kasi murah sikit. hik hik hik.. or suruh dia promote satay from kajang ke. kawe raso org bandar ni kureng sikit makan sate kat kedai luxurios cam nih. Diorang suka makan kat kedai-kedai cam warung… itu pendapat kawe jer.

    e.. after u tried, camna rasa sate tu? Sama tak ngan warung-warung atau kedai tepi jalan tu… atau kat kedai nih lagi sedap?

  2. Imran says:

    tulah malique. rasanya org lagi prefer makan sate yg traditionally prepared (i.e bakar kat atas api). sate2 yg dia jual kat sini sumer sate goreng.

    anyway, lepas rasa tu, sate yg jual kat sini memang jauh rasa dia kalau compared ngan warung2 kat tepi jalan tu. rasa asli satu tu memang takde.

  3. Malique says:

    mmm tu la pasal tak laku…

  4. Fara says:

    tgh2 cari resipi sate, terjumpa lak blog ni. kebetulan, aku pun pernah makan kt sate king. masa aku pergi hanya ada satu keluarga 4 org dgn 2 org lain yg dtg mkn kt situ. masa tu tgh lunch hour.

    kuah sate- sedap
    harga- mahal sikit
    sate- besar drp yg biasa cuma kurang berperisa.

    aku tak pasti sate dia goreng ke kukus ke apa, tp rasa dia tak sedap berbanding sate warung/kedai biasa. sepatutnya sate king jual dan masak makanan ikut cara warung, baru org nak dtg. ni dahla mahal, kurang sedap lak tu.

  5. Anonymous says:

    emmm….actually aku tgh carik resipi sate tejumpa lak homepage nie…interesting gak….aku ada makan sekali satay yg sedap kat Uptown D’Kota, K.damansara bebaru nie…warung style but very tasty…memang rasa sangat marinate dia tuh….cubalah gi rasa…kalau tak silap lori n0 2 dari main entrance seb. kanan..

Leave a Reply to Fara Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: