M’re Goes Dirty

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

6 Responses

  1. moon says:

    I was wondering what book are you using…should called it as “murder weapon” instead of book, I guess…hahaha..

  2. amirahsyuhada says:

    “I very hate those killings that I see on the television.”

    Imran, am really sick on that too. Sometimes..it make me hate ‘orang lelaki’ more. Most of the killers is man..a guy.

    But the fact is in this world..we only have a few good men.

  3. mr.eims says:

    eims… template valentine la plak.. cam tak sabaw lak nak tengok…

    rajin tul mamat neh wat template… baguih..

    er.. sbnrnye header je kn tg tuka? huhu~

  4. Anonymous says:

    bunuh jer.. takyah cian cian ngan Cik LI nieh… teringat laks 2 weeks ago.. my sis buat air milo kan.. dia letak sekejap kat atas meja dapur.. ntah mana datangnye.. tetiba “koma” kat dalam air my sis tuh.. huu huu nasib baik my sis tak minum… dia kata aku lum rasa.. cik LI dah rasa dulu.. eeeeee.. ngeri laks tengok terapung jer kat air milo tuh.. he hehe … eee tak suka betul ngan cik LI nieh.. kalau fizz nampak.. selagi tak bunuh.. selagi tuh takde peace of mind.. selagi tak tengok ia tergolek.. selagi tak buang kat tong sampah..

    ntah nape tiap kali masuk blog im.. mesti berkerut muka… kalau boleh memang takmo pandang kat layout atas tuh.. huu huu

    perghh.. panjang laks pula…

    ~ fizz xlogin

  5. Imran says:

    moon: hehehe. ketuk dan buku the art of war. hehehe
    amirah: errr. jgn too generalizekan “membenci lelaki” yer
    mr.eims: valentine ek? serasanya tak sempat kut. takes time gak nak buat header tu
    fizz: tulah. memang benda tu kotor kan. tapi benda yg menyayat hari lepas kena spray tuh. nampak dia cam nazak sgt. kali lepas spray, akan ku ketuk dengan buku biar dia mati cepat. hehehe

  6. mr.eims says:

    oaloh..tu la.. patut wat header valentine dulu…

    valentien lagi feymes dr kokoroch tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: