New year holiday at Bukit Tinggi Resort – Day 1

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

13 Responses

  1. mayameera says:

    meriahnya hidup Imran, selalu gi jenjalan….

    hmmmmm… bilalah saya berkesempatan sedemikian rupa…

  2. Imran says:

    hak hak mayameera. pegi ramai2. tu yg best tu. pastu bila pegi ramai2, jadik murahlah sket. satu apartment sumbat 10 org. sewa 2 untuk sumbat 21 org yg pegi sana. so kos tu bila dah dibahagikan between 21 people, murah jadiknya.

  3. Malique says:

    malique pernah ke tempat indah yang sejuk ini untuk honeymoon bersama bekas kekasih malique dulu… tapi semuanya tinggal kenangan yang manis seperti madu yang dihirup saban hari.

    Aduh sedihnya bila mengingati memori silam bersamanya.—->poyo jeh!

  4. Imran says:

    tulah malique. barang yg lama usah dikenang.

  5. Malique says:

    bila dikenang tu kekadang indah juga, tetapi kekadang kita jadi sakit hati…

    cakap pasal sakit hati, jangan lupa dengar lagu terbaru yg liriknya ditulis oleh saya… coming soon yea!

    Imran,
    u r good traveller, blog ni dah jadi macam blog pelancongan la pulak…
    Seronokkan, selalu jalan-jalan cari makan. Kalaulah kita ni ada duit banyak cam Mawi.. alangkah baguihnya.

  6. aries1981 says:

    imran..how’s nice if ms aries boleh cuti2 msia mcm awak! jealaous tau! hehehe btw, suka tengok all the pics. cantik..sejuk mata memandang tapi mana gamba orang2 yg pegi cuti2 tu?
    p/s: teringin gak nak tgk gamba org dibelakang camera yg canggih tu! ;p

  7. moon says:

    unbelievable la those photos..seriously, they’re nice. Nice and nice and cool and cool 🙂

  8. Imran says:

    ms aries. picture tu saya ambik pakai camera biasa je. tentang gambar org yg duk belakang camera tu, hehehe. takleh nak ambik. tak muat nak view dlm camera

    hi moon. thanks. those picture saya ambik pakai digital camera biasa je. lepas tu saya cantumkan pakai panostitcher software.

  9. aries1981 says:

    iye lar tu…sedangkan gunung everest pun muat dalam camera, ini kan pulak manusia biasa cam kita ni en imran oii…kalau bigfoot tu lain cite lar..hehehe

  10. fiebie says:

    fuhhh, no story of the flying chicken incident and the dot dot dot. hahahaha, lega.

    i am going to curik some picture for my blog ek

  11. Imran says:

    errr fibie.. incident flying chicken apa tu? cuba cerita sket.

  12. fiebie says:

    jimmy woo significant others’ chicken went flew up the sky because someone (which is me) pulled the table remember.

    hahahahahahalah

    shhhhhhhhh!

  13. Imran says:

    ahhh.. that rings a bell. hehehehe.. don’t worry. i’ll keep it secret. hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: