New Year’s eve at Brisdale hotel

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

8 Responses

  1. Malique says:

    hi imran & all..
    my ofis tengah cari freelancer yang boleh sumbangkan suara untuk buat ringtone…

    check this ads:
    Anda suka menyakat?
    Anda suka pot pet pot pet?
    Anda rasa anda lebih hebat dari Saiful Apek?
    Anda suka glamer?
    Andalah yang kami cari!

    Anda tidak perlu cantik.
    Anda tidak perlu kacak.
    Tapi anda haruslah kreatif!
    Kami memerlukan ‘suara’ anda…

    Untuk maklumat lanjut sila email ke syaizul@meta-dome.com atau borzack@metamobile.com.my

    ok imran… thanks.. leh publish this ads in yr new entri? kalau tak leh tak pe…

  2. aries1981 says:

    imran..thanks for the video! i hate big crowd…rimas! that’s why ms aries x g mana2 pun..dok umah aje, x sempat pun tgk fireworks..psl tetido! hehehe

  3. aries1981 says:

    malique…kalau orang cantik x boleh ke?***cantik ke ms aries ni? hahahaha

  4. Imran says:

    boleh jer malique. tapi kena tunggu kawe publish entry2 kawe pasal new year dulu. ada 2 days event yg nak ditulis. hehehe

    hehehe aries. pegilah cuba2. kalau rupa cantik + suara sedap lagi ok

  5. Malique says:

    thanks imran… nanti i kasi full ads to u.

    ms aries… sebenarnya rupa tak penting… yg penting suara je…
    ala macam org yg buat suara latar unt iklan kat radio dan tv tu, rupa tu org tak pandang… tak berapa penting. Hehe dj radio pun sama jugak..

  6. syafini says:

    a fantastic blog!am new in this blogging stuff..n visited ur blog…really amaze me.

  7. Imran says:

    hi syafini. welcome to my humble blog 😉

    malique: natih demo bui the full ads ek

    aries. apa kata awak call malique. nanti dia leh test suara awak. hehehe

  8. aries1981 says:

    hahaha..test suara! suara ms aries x de commercial value lar imran!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: