Selamat Hari Raya Aidilfitri 1427H

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

9 Responses

  1. hayad says:

    nak duit rayeee boleh? :p

  2. Budiey says:

    Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma kepada Imran dan semua pembaca blognya yang budiman.

    Semoga berbahagia dan riang ria di hari Mulia…

    Maaf Zahir & Batin.

    ~Budiey

  3. Noushy Syah says:

    Selamat hariraya maaf zahir batin.Moga ceria dan bahagia disamping yg tersayang.Nak tuit raya ..yeh yeh..tuit raya!!

  4. feri says:

    mohon maaf lahir dan batin…:)

  5. Pisces says:

    selamat hari raya..
    nak duit raya jugak.. ๐Ÿ™‚

  6. AceOne says:

    Selamat Hari Raya, duit raya!! Banyak anak buah kot!! Hang memang best and cun la!!

  7. marjan says:

    selamar hari raya schoolmate

  8. Imran says:

    sorry all. baru terada masa nak check blog dan reply komen2. memang terputus hubungan ngan internet secara langsung time kat kampung ๐Ÿ˜€

    hayad: aiseh… duit2 tu sumer dah diclaim oleh tangan2 yg meminta kat kg
    budiey: Tnx budiey ๐Ÿ˜‰
    noushy: hehehe. tapi kan noush, kalau saya kasik RM10 kat awak, baru leh dpt 1 quid dan beberapa pence je. just cukup2 je utk awak beli fish & chips
    feri: sama ya
    pisces: hehehe.. duit tu sumer dah habis diagihkan
    aceone: tulah acone. my anak buah dah 14 org dah
    marjan: selamat hari raya.. schoolmate? mmmm.. time kat ner ek? SKL? SMTPR? MRSM atau KMB? cam jejak kasih plak ni jumpa schoolmate lama kat sini

  9. Anonymous says:

    banyaknye wang raya!! nak wang raya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *