Selamat Hari Raya Aidilfitri

Dear all my blogger friends and visitors to this blog. I will be back to my hometown in a few hours. Not sure whether I will be able to update my blog regularly as usual as I will only be on dial-up internet connection there.

Anyway, di kesempatan ini, naklah wish to all blogger friends and to all visitors, ucapan Selamat Hari Raya. Here it goes….

I also want to dedicate the song from Allahyarham P. Ramlee, titled, Suara Takbir. To view the video for this, click here.

Lastly, sapa nak main mercun tu, bolehlah main kat sini. Polis tak tangkap kalau main kat sini. Hehehe.

(Instruction: Masukkan mercum betul2 dalam botol. Kalau tak masuk ngan betul, nanti mercun tu akan kuar balik dari botol. Dah letak tu, apa lagi, cucuhlah sumbunya)

* Mercun flash is the modified version of the original flash by simont@seman

Imran

Technical Manager at one of the market researcher company in KL who does blogging on his free time. Love cats very much. Always fascinated with new technology (as well as spending money on it)

6 Responses

  1. ha says:

    hai..nice blog…
    Selamat Hari Raya n Salam Perkenalan dari saya..(^_^)

  2. yazid says:

    Sama aku gak Ran, aku minta maaf banyak2 kalau ada apa2 yg tersilap kata. Selamat Hari Raya all the wishes.

  3. Anonymous says:

    emm..nk ty mcmana saya nk dptkn flah mercun yg cun neh…nk bg member..ajor la3X..

Leave a Reply to ha Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: